Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÇÖP KOKUSU İSYANI

Ayvalık Sarımsaklı’da yaşayan vatandaşlar çöplerinin zamanında alınmaması ve çöp sularının mahallede oluşturduğu kökü kokudan isyan etti.

Ayvalık Sarımsaklı’da yaşayan vatandaşlar

Balıkesir’in turizmdeki gözbebeği son günlerde susuzluk ve toplanmaya çöplerle gündeme geliyor. İlçe genelindeki su patlaklarından dolayı susuzlukla imtihan olan Ayvalıklılar, bir taraftan da çöplerin zamanında alınmaması ve çöp sularının oluşturduğu kötü kokudan dolayı nefes almakta zorlanıyor. Susuzluk ve çöp gibi olumsuzluklardan dolayı ilçenin cazibesini kaybetmeye başladığını ifade eden vatandaşlar, karşılaştıkları bu sorunları sosyal medya hesaplarından ve internet üzerinde faaliyet gösteren şikayet siteleri üzerinden duyuruyor.

“ÇEKİLECEK ÇİLE DEĞİL”

Ayvalık’ta çöp kokusundan mağdur olan vatandaşlardan biri, “ O kadar kötü ve keskin bir çöp kokusu var ki, tüm ilçe çöp kokuyor ve insanlar buna nasıl sessiz kalıyor anlamış değilim. Tam denize karşı oturuyoruz huzurla bakacaksın çok kötü bir çöp kokusu var. Dışarıda duramıyorsun. Çekilecek çile değil. Belediye nasıl bu durumla ilgilenmez akıl alır gibi değil”