DEVA Partisi, yeni hizmet il binasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini belirten DEVA Partisi İl Başkanı Gürhan Kayabey, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim dönemi var. Seçimlerde başarılı olup DEVA Partisi’ni yerelde güçlü temsili adına çalışmalarımıza başladık. Yönetimimizde daha önce seçim dönemi yaşamış bir ekip var. Bu tecrübeyle yerel seçimlerde başarılı olmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

DEVA Partisi, genel seçimler sonrasında yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, İl Başkanı Gürhan Kayabey, İl Başkan Yardımcısı Gül Coşkun, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve partililerin katılımıyla yapılan açılış töreni sonrasında İl Başkanı Gürhan Kayabey, parti çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Ekim- kasım ayları içerisinde ilçe, aralık ayı itibariyle de il kongresini yapmayı planladıklarını vurgulayan Kayabey, bir yandan da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalara başladıklarını kaydetti.

 

İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Genel seçimler sonrasında atamayla il başkanlığı görevine geldikten sonra çalışmalara başladığını ifade eden DEVA Partisi İl Başkanı Gürhan Kayabey, “Göreve geldikten kısa bir süre içerisinde yönetim kurulumuzu belirledik.  Hizmet binamızla ilgili vatandaşlarımıza ve üyelerimize daha kolay ulaşabilmek ve yerel seçim çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için yeni bir parti binası kiraladık. Milletvekilimiz Burak Dalgın ve partililerimizin katılımıyla yeni il binamızı hizmete açtık.  Önümüzde çok önemli bir yerel seçim dönemi var. Şu anda ittifak durumunun ne olacağı belirsiz ama biz kendi adaylarımızla seçime girecekmiş gibi çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç genel merkezimiz seviyesinde şekillenecek.   Seçimlerde başarılı olup DEVA Partisi’ni yerelde güçlü temsili adına elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Yönetimimizde daha önce seçim dönemi yaşamış bir ekip var. Bu tecrübeyle yerel seçimlerde başarılı olmak adına çalışmalarımıza başlayacağız. Bir yandan ilçe kongrelerimizi, il kongrelerimizi yapacağız bir yandan da 31 Mart seçimleri için sahada olacağız” dedi.