Burhaniye ilçesinde TIR ile çarpışan doblo tipi aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Önceki gün meydana gelen olayda, N.C. isimli sürücü  10 RP 492 plakalı doblo tipi aracıyla Burhaniye ilçesinden kırsal Hisar Mahallesine seyir halindeyken karşı istikametten gelen dorse plakası 10 AAD 131 olan E.S.’nin kullandığı 10 EG 673 plakalı özel bir beton şirketine ait TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen araç şarampole devrildi. Karayolu trafik kazası nedeniyle ulaşıma kapandı. Olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

ARAÇTAN CESEDİ ÇIKTI

Trafik kazasına müdahale eden Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği görevlileri, TIR ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra yoldan çıkıp şarampole düşen doblo tipi aracın sürücüsü N.C.’yi sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma yaptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde öldüğü anlaşılan N.C.’nin cesedi itfaiye görevlileri tarafından çıkarıldı. Ölen sürücünün cesedi Savcılık talimatıyla Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ulaşıma kapanan yol ise olay yerinin temizlenmesinin ardından tekrar normale döndü. TIR şoförü E.S.’nin ise yara almadan kurtulduğu trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.