Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

EFSANE BOKSÖR MUHAMMED ALİ ALTIEYLÜL’DE ANILDI

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Balıkesir Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’yi anmak amacıyla Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleşti

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Balıkesir Üniversitesi’nin ortaklaşa

Yıllarca boks maçları anlatan ve spikerlik yapan Bilgehan Demir, etkinlikte yaptığı konuşmasında kitabının doğuşunu anlattı. “Avşa Adası’nda otururken aklıma bir fikir geldi. ‘Muhammed Ali ve Etki Ettiği 1001 Hayat – Kayıp Madalyon’ kitabını yazayım dedim. Ve ortaya 656 sayfalık bir eser çıktı,” dedi. Demir, etkinlikte kendisini yalnız bırakmayan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’ye ve katılımcılara teşekkür etti.

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HAKAN ŞEHİRLİ’DEN MESAJLAR

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün burada Bilgehan Demir kardeşimle birlikte Muhammed Ali’yi anıyoruz. Onun hayatını ve ‘Kayıp Madalyon’ efsanesini Altıeylül’de buluşturduk.

Bu kitap, bir insanın azim ve kararlılıkla karşılaştığı engelleri nasıl aşabileceğini gösteriyor,” dedi. Ayrıca, boksör Ali Eren Demirezen’e yapılan engellemelerle ilgili de mesaj verdi. Başkan Şehirli, “Ali Eren Demirezen kardeşimizle her zaman gurur duyuyoruz ve yanında olmaya devam edeceğiz,” diyerek Demirezen’e olan desteklerini ifade etti.