Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

15 YIL SONRA BALIKESİR’DE

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, beraberinde Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek olduğu halde Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. 2003-2007 yıllarında Balıkesir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Celal Uzunkaya, 2018 yılında atandığı Emniyet Genel Müdürlüğü Makamı ile Balıkesir’e ziyarette bulundu.

Uzunkaya, ziyaretinde ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı.

BALIKESİR KUVAYI MİLLİYE’NİN SİMGE ŞEHRİ

15 yıl aradan sonra tekrar Balıkesir’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya,  Balıkesir’in Kuvayı Milliye’nin simge şehri olduğunu vurguladı. Uzunkaya, “15 yıl önce 4 yıl İl Emniyet Müdürlüğünü yaptığım Kuvayı Milliye’nin simge şehri Balıkesir’de 19/3 Dönem Özel Harekat Eğitimlerini tamamlayarak çelik gibi disiplinli birer polis olan (889) gencimizin ve ailelerinin mezuniyet coşkusuna ortak olduk. Bu vesileyle Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettik. Emniyet’in üst yöneticileriyle toplantı düzenleyerek ilin asayiş ve genel güvenliğiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek daha sonra makamında bir araya geldikleri Vali Ersin Yazıcı ile bir sohbet ettiler. Balıkesirlilerin, “Efsane Müdür” olarak tanımladığı Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, POMEM Özel Harekat mezuniyetinin ardından bazı ziyaret ve temaslarda bulunduğu Balıkesir’den akşam saatlerinde ayrıldı.