İl Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez Altıeylül ve Karesi ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları ile birlikte huzur toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Polis Evi’nde düzenlenen huzur toplantısına İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Altıeylül ve Karesi ilçelerinde polis sorumluluk alanında görevli mahalle muhtarları katıldı. “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” adı altındaki toplantıda konuşan İl emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, polis halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak ve kurumsal iletişimi geliştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.  Aynı zamanda muhtarları Emniyet Müdürlüğü iş ve işlemleri, icraatları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirdiklerini kaydeden Zeybek, böylelikle vatandaşların talep ve beklentilerini daha yakından birebir tespit etmek ve karşılamayı amaçladıklarını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak ile görevli bir kurum olan teşkilatız. Biz seçim sürecinde sizleri bir arada bulamayacağımızı düşündüğümüz için bu toplantıyı bir an önce yapalım istedik. Bizler halkımızın güvenlik ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek ve güvenlik hizmeti sunduğumuz toplumun yerel temsilcileri olan sizlerin de görüşlerine başvurmak istedik” dedi.

Muhtarların geniş katılım gösterdiği toplantıda karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.