AK Parti’nin Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Başkan Yılmaz, Balıkesir’e yönelik çalışma ve projeleri hakkında Erdoğan’a bilgi verdi.

 

AK Parti’nin yerel seçimler sonrasında yapılan 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İlçe belediye başkanlarıyla birlikte Ankara Kızılcahamam’da yapılan toplantı öncesinde siyasi ve bürokratik ziyaretler gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Mehmet Özhaseki, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hayati Yazıcı ve Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

 

SİYASİ VE BÜROKRATİK ZİYARETLER YAPTI

 

Siyasi ziyaretlerin yanı sıra yatırım ve projeler için bakanlıklarda da temaslarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Bakan YardımcısıFatma Varank, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Bakanlık bürokratları ve Balıkesir milletvekillerimiz ile bir araya gelerek Balıkesir’e yapılacak yatırımlar ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 

RECEP TAYYP ERDOĞAN’A PROJELERİNİ ANLATTI

 

  1. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan ve burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı takip eden Başkan Yılmaz, toplantıda Erdoğan’la Balıkesir’le ilgili konularda görüşmelerde bulundu. Balıkesir’e yönelik projeleri ve çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bilgilendiren Yılmaz, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu: “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı’nda kendileriyle görüştük. Son derece verimli ve yararlı geçen kampımızda vurgulandığı gibi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin vizyon ve misyonuna uygun olarak hizmet etmeye devam edeceğiz”