Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ESNAF DAİRE BAŞKANLIĞI TAM İSABET OLDU

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde esnaf daire başkanlığı oluşturma kararını ve esnaf teşkilatının beklentilerini açıkladı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları

Esnafın en çok temas halinde olduğu kamu kurumunun yerel yönetimler olduğunu belirten Fehmi Erdem, esnaf daire başkanlığının esnaflarının işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi adına önemli olduğuna dikkat çekti.  Erdem, ayrıca yönetim kurulu olarak yaptıkları ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın yapımına önceki dönem başlanan Esnaf Evi projesini tamamlayacaklarını söylediğini ifade etti. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, yerel seçimler sonrasında esnafın yeni döneme dair beklentilerini açıkladı. Balıkesir’de 55 bin esnafı temsil eden esnaf teşkilatlarının ildeki en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğini belirten BESOB Başkanı Erdem, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın girişimiyle başlanan esnaf daire başkanlığı hamlesini doğru bir karar olduğunu belirtti. Esnafların en çok temas halinde olduğu kamu kuruluşlarının başında yerel yönetimlerin geldiğine dikkat çeken Erdem, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimlerden önce bize göreve gelmesi durumunda esnaf daire başkanlığını kuracağını vaat etmişti. Seçimlerin ardından da hiç vakit kaybetmeden esnaf daire başkanlığının kurulması çalışmalarını başlattı. Esnaflarımızın en çok temas halinde olduğu kamu kurumu yerel yönetimler desek yanlış olmaz. Esnaflarımız birçok iş için belediyelere gidiyor, belirli bürokratik aşamaları takip ediyor. Esnaflarımızla, belediye içindeki koordinasyonu sağlayacak, gerektiğinde bürokrasiyi hızlandıracak bu hamle işlerin hızlı hale gelmesinin önüne açacaktır. Doğru bir hamle olduğunu düşünüyoruz” dedi.

ESNAF EVİ DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz günlerde BESOB yönetimi olarak yeni seçilen başkanları ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Fehmi Erdem, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın bu ziyaret esnasında kendilerine önceki dönemden yapımına başlanan esnaf evinin devam edeceğini açıkladığını belirtti.  Erdem, “Belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Bu ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, geçtiğimiz dönemde yapımına başlanan Esnaf Evi projesiyle ilgili olumlu gelişmeleri aktardı. Esnaf evi inşaatının kısa sürede tamamlanarak esnaf camiasının hizmetine sunulacağını belirtti. Kendilerine bu desteği ve sözünden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.