5 milletvekili; birbirinize ulu orta güç gösterisi yapacağınıza teşkilatınıza, belediye başkanlarınıza sahip çıkın!

 

FESHEDİN BU TEŞKİLATI

 

Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan resmen 5 milletvekili ve belediye başkanıyla dalga geçiyor. Atahan, encümen ve komisyonların belirlendiği Altıeylül Belediye Meclisi’nin hayati önem taşıyan ilk toplantısına ne kendisi katıldı ne de vekilini gönderdi!

 

MAZERET BİLE GÖSTERMEDİ

 

Altıeylül Belediye Meclisi, yeni dönem ilk toplantısını 9 Nisan’da gerçekleştirdi. Bu toplantının ilk olmasının yanı sıra komisyonların ve encümen üyelerinin de belirlenmesi açısından AK Parti için ayrı bir önemi vardı. Ancak bu meclis toplantısına AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan hiç bir mazeret göstermeden katılmadı.

 

KATILIM TÜZÜGE GÖRE ZORUNLU

 

Atahan, grup başkanı olduğu toplantıya katılmadığı gibi ne başkan vekilini ne de yerel yönetimlerden sorumlu yardımcısını meclise göndermedi. Atahan’ın tüzük gereği zorunlu olmasına rağmen katılmadığı meclis toplantısında İP, CHP ve MHP ilçe başkanları yerini aldı ve grup toplantısını meclisten önce gerçekleştirdi.

 

YÖNETİMİN KÖKÜ KAZINMALI

 

FETÖ ile geçmişteki bağlantısını belgeleriyle ortaya koyduğumuz ve kaba davranışları, nezaketsizliği ve tehditleriyle defalarca haber konusu olan Atahan, yönetim boşluğundan faydalanarak koltuğunda oturuyor. AK Parti yeni dönemde bir değişim-dönüşüm gerçekleştirecekse Altıeylül’ün yönetimi, kadın kolu, gençlik kolu kökünü feshederek işe başlamalı.