Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI KURSLARDAN ÇIKACAK!

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor tarafından çocukların yaz tatilini spor yaparak geçinmesi için hayata geçirilen yaz spor okullarının birinci etabı tamamlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor tarafından

İlk etapta 3 bin 500’e yakın kursiyere spor altyapısını aşılayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un ikinci etap kursları 5 Ağustos’ta start alacak.  Hedeflerinin yetenekli sporcuları keşfedip geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek olduğunu belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Burç Özoğuz, “Hem çocuklarımıza spor yaptıracağız hem de geleceğin Yasemin Adar’larını, Ebrar Karakurt’larını, Cengiz Ünder’lerini yetiştireceğiz” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yaz spor okullarının ilk etap kursları geçtiğimiz günlerde sona erdi. Balıkesir’de çocukların yaz tatilini sporla geçirmeleri için düzenlenen kursların birinci etabına 3 bin 500’e yakın kursiyer katılım sağladı. Futbol, voleybol, basketbol, taekwondo, masa tenisi, güreş, judo gibi birçok takım ve bireysel branşta kurslar düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un ikinci etap yaz spor okulu kursları ise 5 Ağustos’ta başlayacak. Kurslara ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Burç Özoğuz, hedeflerinin yaz döneminde çocuklara hem spor yaptırıp hem de geleceğin şampiyonlarını keşfetmek olduğunu söyledi.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın direktifleriyle tüm kursların ücretsiz olduğunu dile getiren Özoğuz, “Başkanımız Ahmet Akın, bu yaz tüm çocuklarımızın yaz spor okullarından ücret ödemeden faydalanması için talimatı oldu. Bizde tüm spor branşlarını ücretsiz şekilde çocuklarımıza sunduk. Kurslarımızda eğitim kalitesinin düşmemesi adına açtığımız branşlarda kursiyer sayısına dikkat ettik. Kursiyerlerimiz uzman eğiticilerin eşliğinde katılım sağladığı spor branşını tanıyıp, temel altyapı bilgilerini aldı. İlk etapta 3 bin 500’e yakın kursiyere dokunduk. Kısa bir aranın ardından 5 Ağustos’ta ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. İkinci etapta da aynı şekilde eğitim kalitesinden ödün vermeden çocuklarımızın spor yapmasını sağlayacağız” dedi.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Yaz spor okullarına bir anlamda da altyapı hamlesi gözüyle baktıklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Burç Özoğuz, “Yaz okullarında önceliğimiz çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamak. Bunun yanı sıra yaz spor okullarında keşfedeceğimiz yetenekli isimleri de geleceğe hazırlayacağız. Bu konuda bir kampanya başlattık. “Geleceğin Yasemin Adar’larını, Ebrar Karakurt’larını, Cengiz Ünder’lerini yetiştirmek istiyoruz. İnsan kaynağımız ve tesislerimiz bunu yapmaya elverişli. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın da bu konuda bize büyük destek veriyor. Elimizdeki tüm imkanları kullanıp Balıkesir’i hem ulusal hem de uluslararası arenada başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.