Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Okullararası Halk Oyunları Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya 6 kategoride ilkokul, ortaokul ve liselerden toplamda 11 okul katıldı.

Bu bağlamda 3 yılda 5. yarışmasına çıkan Yarış Ortaokulu ekibi gelenek haline getirdiği birinciliğini 5.kez bu yarışmada da General Kemal Ortaokulu’nu geçerek yineledi.

Yarış Ortaokulu Halk Oyunları Antrenörleri Atilla Çakmak, Aziz Alkan, Berk Can Aka bu zaferi şu kelimelerle dile getirdi ”

3 yıl önce çıktığımız bu yolda Yarış Ortaokulu ile 5 yarışmada 5 birincilik alarak okulumuzu, öğrencilerimizi, velilerimizi ve destekçilerimizi gururlandırdık. Biz bu yolda büyük ve gittikçe büyüyen bir aileyiz. Bu yolda en başından beri desteklerini esirgemeyen Nazmi Yarış ve Ayten Yarış’a teşekkür ederiz. Başta okul müdürümüz Murat Özdemir ve müdür yardımcımız Fikret Semercioğlu olmak üzere tüm idari kadroya, ekibimizin ve bizlerin her daim yanında olan Altıeylül Ortaokulu müdürü Orhan Aydın’a, Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nu bizlere tahsis eden okul müdürü Mutasım Ateş’e, yağmur çamur, gece gündüz, soğuk sıcak demeden öğrencilerimizi çalışmalara getiren velilerimize, “Enerjiniz hiç bitmesin!” diyerek öğrencilerimize tatlı gönderen Mikailoğulları Baklava’ya, çalışma ve yarışma sürecinde heyecanımızı paylaştığımız Deniz Satranç Kulübü’ne ve gecemizi gündüzümüze katarak beraber çalıştığımız ailemiz olan ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürü borç biliriz” dedi.
Öğrencilerin bu başarısı hem okul ekibini hem de velileri gururlandırdı.