Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“GELİYOR GELMEKTE OLAN”

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ün ‘Su maliyetlerinin çok altında, adına ister kademe düzenlemesi ister zam deyin ama su tarifelerine düzenleme yapacağız” sözlerinin üzerinden iki gün geçmeden olağanüstü genel kurul çağrısı yapıldı. BASKİ’nin 27 Ağustos Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurulu toplantısının gündemi su zammı olacak

Balıkesir Su ve Kanalizasyon

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın seçildikten sonra hayata geçirdiği yüzde 15’lik suya indirim hamlesi kısa sürdü. Seçimden önce Balıkesirlilerin en ucuz suyu kullanacağı vaadinde bulunan ve göreve geldikten sonra suya yüzde 15 indirim kararı aldıran Akın, aldığı kararın üzerinden 3 ay geçmeden suya zam yapmak için hazırlıklara başladı. BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, suyun maliyetini karşılayamadıklarını, şu anda uygulanan tarifenin maliyetin yarısını karşıladığını açıkladığı basın toplantısının üzerinden iki gün geçmeden suya zam için meclis üyelerine yönelik olağanüstü genel kurul çağrısında bulundu.

GENEL MÜDÜR “İSTER ZAM İSTER DÜZENLEME DEYİN” DEMİŞTİ

Basın toplantısında “Su maliyetlerinin çok altında ister kademe düzenlemesi ister zam deyin ama su tarifelerine düzenleme yapacağız” açıklaması yapan BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, özellikle kırsal su tarifesinin çok düşük seviyede olduğunu belirtmişti. BASKİ Genel Müdürlüğü, su tarifelerine zam gündemli olağanüstü genel kurulunun 27 Ağustos Salı günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleştirileceğini duyurdu.