Balıkesirli genç işadamları İsmet Deniz ve Çağdaş Savran Milliyetçi Hareket Partisi’nden Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Balıkesir’in tanınmış işadamlarından İsmet Deniz ile Çağdaş Savran, MHP’den Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduklarını açıkladılar. İki isim de aday adaylık başvuru dosyalarını MHP Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Karaağaç’a teslim ettiler.

MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan MHP Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Karaağaç, “24 Haziran’da yenilgiye uğrayan zillet ittifakını, 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah cumhur ittifakıyla inşallah yerle bir edeceğiz. O gün de inşallah burada bulunan arkadaşlarla yine 1 Nisan günü bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

DENİZ: “TİCARET VE TEŞKİLATLARDA ALDIĞIM BİRİKİMİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUM”

Aday adaylığı başvurusunda bulunan İsmet Deniz uzun yıllardır MHP çatısı altında olduğunu söyledi. Deniz; “Hiçbir zaman yılmadım, yıkılmadım. Bundan sonra da yürüdüğüm bu kutlu davada hakkaniyetle, Allah’ın izniyle ticaret ve teşkilatlarda aldığım birikimler bu görevi de en iyi şekilde yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Şehrimizin il ve ilçe başkanlarına bu zamana kadar göstermiş oldukları özverili, tutkulu, iyi niyetli ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SAVRAN: “UZUN YILLARDIR MHP ÇATISI ALTINDAYIM”

Diğer aday adayı Çağdaş Savran da uzun yıllardır MHP teşkilatı içerisinde yer aldığını belirtti: “Balıkesir doğumluyum, 33 yaşındayım. Ortaokuldan itibaren Ülkü Ocaklarında büyüyüp yetişmiş, diğer yerlerde de görev almış ve arkadaşlarımla bu kutlu davada çalışmaya devam ediyorum. Balıkesir Oto Galericiler Sitesinde Çağdaş Otomotiv ile Savran Çiçekçiliğin sahibiyim. Seçimlerde bizde varız demek için aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz. Hayırlı olsun.”

Yapılan konuşmaların ardından İsmet Deniz, MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan İsmail Karaağaç’a tablo hediye etti. Aday adaylığı dosyalarının tesliminin ardından ise toplu fotoğraf çekimi yapıldı.