Lig’te aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek isteyen Balıkesirspor, taraftarını unutmadı. Giresunspor maçı öncesi biletleri tek fiyat yapan yönetim, bu sezonun seyirci rekorunu bekliyor.

Sezon öncesi belirlenen kombine fiyatları ve biletleri yüksek bulan taraftarın sesine kulak veren Balıkesirspor, Giresunspor maçı öncesinde bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirledi. Kapalı ve Maraton dahil Pazar günü stadyuma gelecek taraftarlar 10 TL karşılığında Giresunspor maçını izleyebilecek.

SON GALİBİYET 1977’DE

Balıkesirspor Pazar günü saat 16.30’da ezeli rakibi Giresunspor’u sahasında konuk edecek. İki köklü kulübün arasında 1968’de başlayan rekabette, Balıkesirspor’un son galibiyeti 1977 yılında evde tek golle kazandığı müsabaka. Daha sonra 1978 yılında Giresun’da oynanan karşılaşmada Balıkesirspor yine tek golle kazanan taraf olmayı başarırken, 2015 yılından beri son oynanan 8 karşılaşmada kırmızı beyazlıların iç saha ve dış sahada galibiyeti yok. Evde oynanan 3 karşılaşmadan da 1 puanla ayrılan Balıkesirspor, yıllardır süren galibiyet hasretine taraftarı önünde nokta koymak istiyor.