Ege İhracatçı Birlikleri, 2018 yılının Ocak – Eylül döneminde Türkiye’ye 440 milyon dolar döviz kazandıran Balıkesirli ihracatçılarla bir araya geliyor.

İhracatçı firmaları kendi illerinde ziyaret kapsamında geçmiş dönemde; Aydın, Manisa, Muğla, Uşak ve Afyon’da üyelerle buluşma toplantıları düzenleyen Ege İhracatçı Birlikleri bugün saat 13:00’te Balıkesir Altın Otel’de Balıkesirli ihracatçılarla bir araya gelecek.

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Uygun ve Ege Maden İhracatçıları Birliği Denetim Kurulu Üyesi Remzi Boncuk’un evsahipliği yapacağı “EİB Üyelerle Buluşma Toplantısı”na; Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu katılacak. Toplantıya, Balıkesir ilinde faaliyet gösteren 350 ihracatçı firma davet edildi.

Balıkesir’deki toplantıda ilk olarak Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, Ege İhracatçı Birlikleri’nin faaliyetleri ile ilgili Balıkesirli ihracatçıları bilgilendirecek.Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yrd. Kemal Coşkun ise; Devlet Yardımlarına Genel Bakış isimli sunumu ile Balıkesirli ihracatçılara devlet yardımlarını anlatacak ve Balıkesirli ihracatçıların devlet yardımlarından daha etkin yararlanmasının fitilini ateşleyecek.Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Selçuk Karaata, Ekonomik güncel gelişmelerle ilgili Balıkesirli ihracatçılara sunum yapacak.