Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kurmaylarıyla birlikte kısa bir süre ataması yapılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’i ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Cumhur İttifakı’nın güçlendirilmesine yönelik mesajlar verildi.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kurmaylarıyla birlikte kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı görevine atanan Ekrem Gökay Yüksel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz’a ziyaretinde; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yılmaz ve ekibini sıcak bir şekilde karşıladı.

 

YÜKSEL: “TALEPKAR DEĞİL FAYDA SAĞLAYAN OLACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Yüksel, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’na en iyi şekilde katkı sunmaya çalışacaklarını kaydetti. İlk etapta parti içi birlik-beraberliği sağlamaya yönelik çalışmalar yapacaklarını belirten Yüksel, bir yandan da Cumhur İttifakı’nın sağlamlaştırılmasına katkı sunacaklarını vurguladı. Kendisinin Ülkü Ocakları’ndan yetiştiğini ve 7 yıl boyunca İl Ocak Başkanlığı görevini yaptığını belirten MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “ Ülkü Ocakları’nın her kademesinde görev alma imkanımız oldu. Yönetimimizde yer alan isimlerinde yüzde 70’i ocaklarda yetişti. Genel Başkanımızın takdiri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın görevlendirilmesiyle il başkanlığı görevine getirildim. Cumhur İttifakı’na katkı sağlamak adına MHP İl yönetimini oluşturduk. Talepkar değil daha çok fayda sağlayabilecek bir ekip oluşturmaya gayret gösterdik. Sizlerde uygun görürseniz katkı sağlamak, mücadeleye bizlerde katılmak istiyoruz” dedi.

 

“HEP BERABER BALIKESİR’İMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’e ziyaretine A Takımı’yla birlikte giden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise şehre ve ülkeye hizmet adına MHP’yle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:” Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah mahcup etmesin. Bu bir bayrak yarışı. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yle beraber üç tane seçime girdik. Her zaman MHP’nin desteğini yanımızda hissettik. Sayın Devlet Bahçeli bu manada ortak hareket edilmesi konusuna vurgu yapıyor. Bu zamana kadar hiçbir zorlama ya da fikir ayrılığı olacak konu ortaya çıkmadı. Yeni yönetime de baktığımızda seçkin, elit görevini yerine getirebilecek isimlerden oluşuyor. Başarılar diliyoruz. Hep beraber Balıkesir’imize, ülkemize bulunduğumuz makamımıza yetkilerini güzel kullanarak hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.