Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İTFAİYECİLER VALİ USTAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Refik Gündoğan, İtfaiye Dairesi Başkanı Nazım Ergelen ve beraberindeki itfaiye personeli, “İtfaiye Haftası” nedeniyle Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel

Ziyarette, itfaiye teşkilatının önemine dikkat çekilirken, yangın güvenliği ve acil durum yönetimi konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gündoğan, itfaiye personelinin özverili çalışmalarıyla toplumun güvenliğinin sağlanmasında büyük rol oynadığını vurguladı. Ergelen ise, itfaiye haftasının, halkı yangın güvenliği konusunda bilinçlendirmek ve itfaiye teşkilatının çalışmalarını tanıtmak amacıyla önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Vali Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, itfaiye teşkilatının toplum için kritik bir görev üstlendiğini dile getirdi. Yangın güvenliği konusunda toplumun bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Ziyaret, itfaiye personeline teşekkür edilmesi ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.