BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası yetkili bulunduğu belediyelerde Sosyal Denge Tazminatı anlaşmalarını yapmaya başladı. İvrindi Belediyesi’yle masaya oturan BEM-BİR-SEN, yüzde 100 üzerinden sözleşme imzaladı.

 

Geçtiğimiz günlerde Bigadiç Belediyesi’yle masaya oturan BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, son olarak İvrindi Belediyesi’yle SDT anlaşması imzaladı. İvrindi Belediyesi’yle görüşmelerini yürüten ve nihayete erdiren BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Cenk Davulcu,  yüzde 100 üzerinden Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzaladıklarını kaydetti.

 

BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen ve ICLM Uluslararası Emek Hareketi Konfederasyon üyesi Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu imza töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti:

“657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre çalışan personeli kapsayan ‘Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi’ İvrindi Belediyemiz personeline hayırlı olsun. İmzalanan bu Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile tazminat yüzde % 100 olarak belirlendi. Personelimize verdiği destek için Başkanımız Yusuf Cengiz’e teşekkür ederim.”

 

BAŞKAN CENGİZ: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İmzaladıkları Sosyal Dengi Tazminatı’yla çalışanların haklarının verildiğini ve motivasyonunun arttırıldığına dikkat çeken İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ “İvrindi Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti verme noktasında personellerimiz özveri ile çalışmaya devam etmektedir. Çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu artırmaya yönelik Bem-Bir-Sen ile yapmış olduğumuz Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi personelimiz hayırlı uğurlu olsun.”

 

SIRADA BÜYÜKŞEHİR VAR

İlçe belediyeleriyle yürüttükleri SDT görüşmelerinin yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’yle de geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptıklarını belirten Cenk Davulcu, “ Genel Başkanımız Levent Uslu, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’la bir görüşme yaptı.  Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının merakla beklediği Sosyal Denge Tazminatı konusunda önemli adımlar atıldı” dedi. ÜMİT ULUS