İYİ Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı Özgül Yiğit, İl Başkanlığına başvuru evraklarını teslim etti. Millet İttifakı olarak Kepsut’ta başarılı olacaklarını belirten Yiğit, “Birlikte çalışacağız, başaracağız” dedi

Millet İttifakı’nda ilçe paylaşımları açıklandıktan sonra Kepsut’tan İYİ Parti adına aday gösterilen Özgül Yiğit, dün İl Başkanlığına başvuru evraklarını teslim etti.  Kepsut’u kadın adaya teslim ettikleri için mutlu olduklarını kaydeden  İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna “Bugün vefalı yurt Kepsut’un belediye başkan adayımızın hem başvurusunu almak hem de adaylığını açıklamak için toplandık. Belediye başkan adayımız Özgül Yiğit İYİ Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar partimizde büyük emekleri oldu kendisinin. Dolayısıyla Kepsut’ta da ilçe belediye başkan adaylığıyla ilgili kendisine bir öneri getirdiğimizde memnuniyetle kabul edebileceğini söyledi. Partim bana nerede görev verirse sonuna kadar bu mücadelede yer alacağını belirtti. Bugünde Kepsut belediye başkan adayımız olarak kendisini kamuoyuna açıklıyoruz. Biliyorsunuz İYİ Parti bir kadın hareketi olarak ortaya çıktı. Balıkesir ve gözbebeğimiz Kepsut’ta da bayan bir belediye başkan adayıyla yolumuza devam edeceğiz. Ben kendisinin iyi bir seçim süreci geçirerek 31 Mart’ta Kepsut’ta belediye başkanlığını kazanacağına inancım tam. Ben kendisine şimdiden hayırlı olsun diliyorum” dedi.

YİĞİT: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Millet İttifakı olarak seçimlerde başarılı olacaklarını belirten Kepsut Belediye Başkan adayı Özgül Yiğit teşekkür etmek istediği birçok kişi olduğuna değinerek “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız İsmail Ok’a teşekkür ediyorum. Evime kadar bizzat gelerek bizleri ve en önemlisi oğlumu ikna etti. İl başkanım Nedim Tuna ve yönetimine, İlçe başkanım Tuğrul Turgay ve yönetimine bana destek ve güvenlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kepsut CHP ilçe başkanımız Celal Avcu’ya ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte CHP ve İYİ Parti olarak birlikte kazanacağız. Birlikte çalışacağız başaracağız, başaracağız, başaracağız” şeklinde konuştu.