iYi Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük adeta patladı! Yörük’ün bu açıklamalarını okuduğunuzda iYi Parti’nin seçimlere neden ‘Hür ve bağımsız’ girdiğini anlayacaksınız

İYİ Parti’nin, yerel seçimlere ‘Hür ve bağımsız’ girmesinin kesinleşmesiyle EKSPRES’e özel açıklamalar yapan İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, CHP’li belediyelere adeta ateş püskürdü!

Yörük “Seçimi birlikte kazandık ama iş belediyeyi 
yönetmeye gelince CHP’liler bize dirsek gösterdi. Seçimi 
İYİ Partililerin oylarıyla kazandılar ama belediyelere 
HDP’lileri doldurdular. Bu zihniyetle ittifak olmaz” dedi

İTTİFAKIN SAĞLIKSIZ YAPISI

EKSPRES’ten Ümit Ulus’a, İYİ Parti’nin seçimlere ‘Hür ve müstakil’ girme kararını değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ün açıklamaları, CHP ve İYİ Parti arasında kurulan ittifakın ne kadar sağlıksız yürüdüğünü de gözler önüne serdi.

“BİZE TEPEDEN BAKTILAR”

Yörük “Birlikte kazandık dediler bir tane İYİ Partili ismi başkan yardımcısı yapmadılar. İşe alımlarda İYİ Partilileri göz ardı ettiler. Bu seçimde de işbirliği için geldiklerinde sanki mevcut belediyeleri tek başlarına kazanmışlar gibi üstenci bir tavırla bize yaklaştılar” dedi.

“BELEDİYELERE HDP’LİLER DOLDU”

CHP’nin son seçimlerden hiç ders almadığını kaydeden Yörük, “Özgür Özel, ‘Değişim’ diyerek girdiği kurultayda Selahattin Demirtaş’a selam gönderiyor. İYİ Partililerin oylarıyla aldıkları belediyelere HDP’lileri dolduruyorlar. Biz bu zihniyetle nasıl işbirliği yapalım?” dedi.