Millet İttifakı CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırsal mahalleleri karış karış gezen Balıbek Macarlar ve Karamanlar’da vatandaşlarla buluştu. Seçim arenasında kadınların değerli olduğunun altını çizen Balıbek tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek ,CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir İl Başkanı Sayın Serkan Sarı ve partililerle birlikte Macarlar ve Karamanlar Mahallelerini ziyaret etti. Kırsal mahalledeki vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Balıbek  “Köylümüzün sorunlarına kulak verdik çözüm yollarımızdan bahsettik. Daha güzel bir Altıeylül için beraber başaracağız” dedi.

KADINLAR DÜNYAMIZA HAYAT VERİYOR

Seçim arenasında kadınların değerli olduğunun da altını çizen Balıbek  “Kadınlarımız, hayatta en değerlilerimiz. Anamız, kız kardeşimiz, ablamız, teyzemiz, kızımız. Kadınlarımız ne yazık ki günümüz Türkiye’sinde bastırılmaktadır. Şiddete, tacize ve tecavüze maruz bırakılanlar, okutulmayanlar, duyguları ve ruhları bitirilen kadınlarımız. En değerli varlıklarımız.  Ben de bir kadın aday olarak, kadınlarımızın daha öz güvenli, daha sesini çıkarabilen, daha yapıcı ve birleştirici, daha adaletli davranış ve düşünceleriyle yer almasını, kendi paralarını alınlarının teriyle kazanmaları gerektiğini savunuyor ve söylüyorum. Yavrularımıza, evlerimize, Dünyamıza hayat veren tüm Emekçi Kadınlarımızın gününü sadece bugün değil, her gün kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)