Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“KENDİMİ ALTIEYLÜL’E TESLİM ETMEYE GELİYORUM”

AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, eşi Süreyya Eray ve partililerle birlikte Hanımeli Pazarı’nda kadın üreticileri ziyaret etti. Seçimi kazanıp göreve başladığında üretimi ve kadın emeğini destekleyeceğini belirten Mesut Eray, kooperatifleşme ve markalaşma adımlarıyla Balıkesir’in dışına çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.

AK Parti Altıeylül Belediye

AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde kurulan Hanımeli Pazarı’nda kadın üreticileri ziyaret etti. Mesut Eray’a Hanımeli Pazarı programında partililerin yanı sıra Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Süreyya Eray da eşlik etti.  Seçimi kazanmaları durumunda kadın üretimini destekleyeceklerini ifade eden Mesut Eray, kadın üreticilerden gelen talepleri de dinledi.  Hanımeli Pazarı’nı kooperatifleştirme yoluna gideceklerinin mesajını veren Eray, “Hanımeli Pazarı’nda üreten, emek veren, bu ürünleri sergileyip satan kadınlarımızla bir araya geldik. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Üreten bir anlayıştan geliyoruz. Ekonomiyi yöneten bir anlayıştan geliyoruz. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde 10 yıl boyunca tecrübemiz var. Burada ürüten, ürettiğini satarak ev ekonomisine katkı sunan kadınlarımızın bizlerden talepleri var. Bunu en iyi anlayan biri olarak bu talepleri yerine getireceğimizi, Hanımeli Pazarı’yla ilgili bazı projelerimizin olduğunu aktardık. Bu ilk ziyaretimiz olmayacak. Bundan sonraki ziyaretimizde bu projeleri kendilerine aktaracağız. Üretmek, ekonomiye katkı sağlamak çok önemli biz bununla ilgili inşallah 1 Nisan’da belediyeyi kazandığımızda, o günden itibaren inşallah beraber üreteceğiz, beraber kooperatifleşeceğiz, marka haline geleceğiz. Bunu da sadece Balıkesir’de değil, Balıkesir dışında da pazarlamaya gayret edeceğiz” dedi.

“EŞİM TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUM”

Daha önce Altıeylül Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü yapan şu anda Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü olan eşi Süreyya Eray’ın kendisinin en büyük destekçilerinden biri olduğunu ifade eden AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, “ Eşim Süreyya Hanım, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü. Bu ziyarette kendisine rica ettim o da bana eşlik etti. Burada üreten birçok kadınımızla birlikte gerek Halk Eğitim Müdürlüğü döneminde gerekse Olgunlaşma Enstitüsü’nde çalıştı. Kendisinin de tecrübelerinden faydalanıyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA MESUT ERAY’IN KİM OLDUĞUNU ANLATIYORUM

Adaylığının açıklanıp, sahalara çıkmasının ardından bir hafta geçtiğine dikkat çeken AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, “Sahalara çıkalı bir hafta oldu. Sahada önce vatandaşlarımıza Mesut Eray kim bu konuda kendimi tanıtıyorum. Vatandaşlarımız Mesut Eray’ın gözüne baktığında konuştuklarını yapabilecek onu görmesini istiyorum. Vatandaşlarımıza kendimi anlatıyorum. Ben Mesut Eray’ı Altıeylül’e teslim etmeye geliyorum” dedi.