Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KILIÇ KARESİ’YE GÖZ KIRPTI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2014- 2019 yılları arasında Balya Belediye Başkanlığı yapan Osman Kılıç, sosyal medya hesabından Karesi Belediyesi logosuyla birlikte“… Ya sen beni alırsın, ya da ben seni” paylaşımı dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2014-

Balya’da 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapan MHP’li isim Osman Kılıç, yeniden siyaset sahnesine dönmeye hazırlanıyor. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Balya Belediye Başkan Adayı olarak girdiği yerel seçimde CHP Adayı Orhan Gaga’ya kaybettikten sonra uzun bir süredir siyaset sahnesinde görülmeyen Osman Kılıç, sosyal medya hesabından Karesi Belediyesi’nin logosunu paylaşıp, “Hayırlı bir niyetle çıkılan yolun sonu muhakkak hayır olur. Yola çıkıp varmayan, yoldan çıkıp varan yoktur. Cenab-ı Allah’ın izniyle ya sen beni alırsın ya da ben seni. Bilinsin istedim” ifadelerini kullandı.

 

KARESİ AK PARTİ’YE VERİLDİ

Osman Kılıç’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda siyasi parti logosu kullanmaması ve hangi göreve talip olduğu gibi ayrıntılara değinmemesi dikkat çekti. Bilindiği üzere AK Parti ile MHP arasında yapılan pazarlık sonucunda Karesi Belediyesi AK Parti’ye bırakılmıştı. Osman Kılıç’ın paylaşımından yola çıkarak belediye başkan adaylığı için ya bağımsız ya da MHP dışındaki partilerden birinden girişimde bulunması bekleniyor.