Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“KİMSESİZLERİN KİMİ OLACAĞIZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, seçimler sonrasında önem vereceği konuların başında ALGEM üzerinden yapılacak sosyal yardımların geleceğini belirtti. Altıeylül’de hizmet belediyeciliğiyle alt-üst yapı çalışmaları, marka projeleri hayata geçireceğini kaydeden Eray, sosyal belediyeciliği de ALGEM bütçesini ve yardım miktarlarını daha da arttıracaklarını ve ilçede ihtiyaç sahibi ne kadar vatandaş varsa hepsine ulaşacaklarını vurgulayıp “Kimsesizlerin kimi olacağız” dedi

Cumhur İttifakı AK Parti

Cumhur İttifakı AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede kent merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Mesut Eray, toplumun her kesimini kucaklayacak hizmetler için geri sayıma geçtiklerini belirtti. Altıeylül’de göreve geldiklerinden hizmet belediyeciliği, kültür sanat belediyeciliği ve sosyal belediyecilik gibi alanlarda marka projelerin altına imza atacaklarını kaydeden Eray, ALGEM’in bütçesini arttırıp daha fazla insanın hayatına dokunarak sosyal belediyecilik uygulamalarını geliştireceklerini ifade etti. Eray, “Görevi devraldığımızda Altıeylül’de alt ve üst yapı gibi belediyeciliğin temel hizmetlerini hızla yapmaya başlayacağız. Gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza kültür ve sanat belediyeciliğiyle dokunacağız. Ancak bu temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Altıeylül’de ihtiyaç sahibi ne kadar insan varsa onlara ALGEM vasıtasıyla ulaşacağız. Bu kurumun kuruluşunda önemli görevler edinmiş biri olarak göreve geldiğimde ALGEM’in bütçesini arttırıp daha fazla insana dokunmasını sağlayacağız. Vatandaş her zaman yanlarında Altıeylül Belediyesi’nin olduğunu bilecek.  Kimsesizlerin kimi olacağız. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

“RUTiN İŞLERİN DIŞINA ÇIKACAĞIZ”

Altıeylül’ü mutlu ve mesut insanlar kenti yapmak için yola çıktığını kaydeden Mesut Eray, “Altıeylül’de yaşayan insanların yüzünün gülmesi, burada yaşamaktan mutlu olması için yola çıktık. Dediğimiz gibi temel belediyecilik hizmetleri bizlerin rutini olacak. Biz bu rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yapacağımız hizmetlerle de halkımızın yaşam standartlarını yükselteceğiz. Örneğin; üreten kadınlarımız ellerindeki ürünlerini belediyecimizin imkanlarıyla kooperatifler aracılığıyla satışını yapacak, daha fazla kazanacak. Kırsaldaki vatandaşımızın üretimini güçlendirmek için çiftimize destekler sağlayacağız, onların üretim girdilerini azaltıp daha fazla paranın ceplerine girmesine imkân tanıyacağız.  İlçemizde dezavantajlı, imkanları olmayan vatandaşlarımızın ALGEM vasıtasıyla elinden tutacağız. Kimse bu şehirde geride kalmayacak. Altıeylül Belediyesi’ni her zaman yanlarında bulacaklar” dedi.