Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KiMSiN ULAN SEN?

Cemal Öztaylan’ın lugatından, onun tarzıyla Ali Taylan
Öztaylan’a soruyoruz:KiMSiN ULAN SEN?

Cemal Öztaylan’ın lugatından, onun

Babasının hatırıyla milletvekili olan Ali Taylan Öztaylan, AK Partili mevkidaşı
Mustafa Canbey’in 2029’da Büyükşehir adayı olup olmayacağı ile ilgili sorulan
soruya “Uçan kuşun kanadı kırılmaz” diye cevap verip büyük hadsizlik yaptı

Sevgili Ali Taylan; Canbey iki dönemdir milletvekili, gitmediği köy-mahalle kalmadı. Balıkesir’de AK Parti deyince ilk akla gelen isimlerden biri o. Soyadıyla değil tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara geldi. Her şeyden önce yaşça senden büyük. Bu kibirli, üstten bakan, nobran ve kırıcı üslubu sana kim(!) öğretti? AK Parti bu zihniyet yüzünden Balıkesir’de sürünmüyor mu?

TOPLANTI BUMERANG GİBİ DÖNDÜ!

AK Parti’nin geçtiğimiz hafta Büyükşehir’in icraatlarını eleştirmek için düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı, bumerang gibi kendisine döndü. Toplantıdan bu yana Ahmet Akın’ın kötü yönetimi değil, Ali Taylan Öztaylan’ın hadsizliği konuşuluyor.

MUHALEFETİ DE BECEREMİYORLAR

Şehrin yarısında sular akmıyor, geri kalan yarısında borular patlıyor, yollar göle dönüyor, sinekten çöpten insanlar önünü göremiyor ama AK Parti, kendi içindeki hizipleşme ve kaynamadan dolayı sağlıklı muhalefet yapmayı bile beceremiyor.

AK PARTİ ÇAMURA BATTI

Toplantıda bir gazeteci Ali Taylan Öztaylan’a “Mustafa Canbey 2029’da Büyükşehir’e aday olur mu?” diye sorunca çömez milletvekili Öztaylan “Uçan kuşun kanadı kırılmaz” diye densiz bir cevap verdi. İşte AK Par- ti’nin Balıkesir’de düştüğü çamur bu.

Balıkesir sahipsiz kaldı…

İktidar partisi AK Parti, devletin tüm imkan ve olanaklarına rağmen Balıkesir’de adeta sürünüyor. Yerel seçimlerdeki ağır hezimet daha sindirilemedi. Herkes topu birbirine atıyor. AK Parti, içerdeki gruplaşma ve hasetlik yüzünden, 90’lardaki DYP gibi kendi kendini parçalıyor. Ortada son derece başarısız bir CHP belediyeciliği gerçeği var ama birlikte hareket edilemediği için sağlıklı, yapıcı bir muhalefet duruşu bile sergilenemiyor. Kaos gün geçtikçe daha da büyüyor.