Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

LOGOSUNU TASARLADIĞI ALTIEYLÜL’E MECLİS ÜYESİ OLDU

Balıkesir’de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Altıeylül Belediyesi meclis üyesi seçilen Hasan Paşa Decedeli’nin Altıeylül Belediyesi’nin ilk kurumsal logosunu tasarladığı ortaya çıktı.

Balıkesir’de 31 Mart yerel

CHP’nin 74 yıl aradan sonra merkezde kazandığı ilçelerden biri olan Altıeylül’de belediyenin ilk kurumsal logosunu tasarlayan görsel tasarım uzmanı Hasan Paşa Decedeli de belediye meclisine girdi. Altıeylül Belediyesi kurucu Başkanı Zekai Kafaoğlu döneminde düzenlenen logo yarışmasında CHP Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Hasan Paşa Decedeli’nin tasarladığı logo halk oylamasında en çok oyu alarak belediyenin kurumsal logosu olmuştu. Dönemin Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu görev sürecinde Hasan Paşa Decedeli’nin tasarladığı logosu kullanılırken, görev değişimi sonrasında Hasan Avcı ilk kurumsal logoda değişikliğe gitmişti.

ALTIEYLÜL İÇİN YOLA ÇIKTI

Altıeylül Belediyesi’nde meclis üyesi olarak seçilmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Hasan Paşa Decedeli, “ İlk kurumsal logosunun tasarımını yaptığı Altıeylül Belediyesi’nde belediye meclis üyesi olarak çalışacak olmaktan çok dolayı mutluyum.  Altıeylül’ün daha yaşanabilir hale gelmesi adına üzerimize düşen görevi yerine getireceğim. Büyükşehir’de Ahmet Akın’la Altıeylül Belediyesi’nde Hakan Şehirli’yle ilçemizde güzel hizmetlerin altına imza atacağımızdan şüphemiz yok” dedi.