Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve korumaları arasında Anıtkabir’de yaşanan olay her yönüyle bir utanç vesikası!

Olay ulusal medyaya da yansıdı. Başkan Hasan Arslan, Anıtkabir çıkışı Kılıçdaroğlu’na kendini göstermek için eline yapışıyor, bırakmayınca Genel Başkan’ın korumaları tarafından tartaklanıyor, Kılıçdaroğlu da olan biteni seyrediyor. görüntülerDEKi Skandalın iki boyutu var.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; partinin seçilmiş belediye başkanı korumalarından dayak yiyor, manzara izler gibi izliyorsun. Hasan başkana yapılan bu muamele demokrasiye, siyasi ahlaka, her şeyden önce insanlığa sığar mı? Neden müdahale etmiyorsun?

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan; tekrar aday gösterileceğim diye taklacı güvercin gibi hareketler yapıp adamın eline sülük gibi yapışmaya değer mi? İnsanda biraz onur, gurur olur. Bir koltuk için bu kadar alçalınır mı?

CHP’DE PSİKOLOJİK DENGE BİTMİŞ!

CHP gibi 100. yılını kutlayan bir partide üstelik Atatürk’ün kabrinin önünde böyle bir skandalın neden yaşandığı bize göre hem psikolojik hem sosyolojik bir tez konusu. Kesin olan bir şey varsa partide kimse sağlıklı düşünemiyor.