Balıkesir Emniyet Müdürlüğü döneminde, şehirde çok olumlu hatıralar bırakan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, özel harekat polislerinin yemin töreni için dün Balıkesir’deydi. Uzunkaya, gittiği her yerde sevgi ve saygıyla karşılandı

TÖRENDE BİRLİK VURGUSU

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü döneminde, halkla kurduğu sıcak diyalogla fark yaratan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, dünkü Balıkesir programında önce Balıkesir Polis Eğitim Merkezi’nde 1,5 yıllık eğitimlerini tamamlayan 889 özel hareket polisinin yemin törenine katıldı. Uzunkaya konuşmasında birlik-beraberlik vurgusu yaptı.

UZUNKAYA’YA YOĞUN İLGİ

Celal Uzunkaya, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’i de ziyaret etti. Balıkesirliler, şehirde ‘Gönüllerin Emniyet Müdürü’ olarak nam salan Uzunkaya’yı tekrar görmenin sevincini yaşadı. Uzunkaya da kendisine gösterilen ilgile aynı şekilde karşılık verdi.

Duygu dolu tören

Balıkesir Polis Eğitim Merkezi’nde 1,5 yıllık eğitimlerini tamamlayan 889 özel hareket polisi yemin ederek mezun oldu. Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda düzenlenen yemin töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törene katılan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanefi Yazıcı, yemin töreninde göz yaşlarına hakim olamadı.