Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

PERVİN AKSOY VE SİNAN AKÇIL’DAN İLK HASAT

ATMA Derneği Başkanı Pervin Aksoy, şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Bilge Kuru gibi isimler Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek’in ev sahipliğinde sezonun ilk zeytinyağı sıkımını yapıp tadım yaptılar.

ATMA Derneği Başkanı Pervin

Dünyada Alp Dağları’ndan sonra en büyük oksijen rezervine sahip olan Kaz Dağları’nın havası ile beslenen, zeytinin daldaki gelişimini olumlu yönde etkileyen denizden gelen poyraz ve lodos rüzgârlarıyla Ayvalık, dünyanın en iyi zeytinyağı üreticisi konumunda.
Ayvalık’ın 500 yıllık markası Köklü Zeytincilik de Türkiye’den ve dünyadan aldığı lezzet ödülleriyle Ayvalık’ın en iyi zeytinyağlarını tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Köklü Zeytincilik, 2024/2025 dönemine ait ilk zeytinyağını bu kez değerli misafirleriyle birlikte yaptı.
Türkiye’nin lezzet ödüllü zeytinyağı firması Köklü Zeytincilik, Balıkesir Büyükşehir Belesiyesi ve ATMA Derneği temsilcilerini Ayvalık’taki fabrikalarında ağırladı. ATMA Derneği Başkanı Pervin Aksoy, şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Bilge Kuru gibi isimler Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek’in ev sahipliğinde sezonun ilk zeytinyağı sıkımını yapıp tadım yaptılar.
Etkinlik kapsamında ünlü misafirler önce sepetlerini alıp ağacın dalından kendi zeytinlerini topladılar.
Daha sonra topladıkları zeytinlerin ilk sıkımlarını yaptılar. Yılın ilk yağlarını tadan ünlü isimler, Köklü Zeytincilik’e tam not verdiler.