Susurluk’ta telefonda kendisini polis olarak tanıttıkları baba ve kızından 240 bin TL. tutarında döviz dolandıran şüpheliler polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

İZMİR TERMİNALİNDE YAKALANDILAR
Susurluk ilçesinde yaşlı baba ve kızını telefonla dolandıran iki şüpheli şahıs Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonu ile yakalandı. Susurluk’ta ikamete den R.Y. (74) ve kızı D.Y. (30) telefonla arayıp kendilerini polis ve cumhuriyet savcısı olarak tanıtan şahıslar tarafından dolandırıldıklarını ihbar etti. Hemen harekete geçen polis baba ve kızının bankadaki dolar ve Euro cinsinden yaklaşık 240 bin TL paralarını alarak dolandıran üç şüpheliden M.Ç. ve S.A. isimli ikisini yakaladı. Kamera görüntüleri ve eşkâl bilgilerinden teşhis edilen şüphelilerin İzmir ilinde şehirlerarası otobüs terminalinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındıkları bildirildi.

Balıkesir’e getirilen telefon dolandırıcıları Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kepsut L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.