Ev sahipliğini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın yaptığı bilgilendirme toplantısında Altıeylül Belediyesi’nin hizmet ve projeleri vekillerden tam not aldı.

Altıeylül Belediyesi’nin hizmet ve projeleri vekillerden tam not aldı. Pamukçu Sedefne Otel’de gerçekleşen sunumda, Altıeylül Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana verilen hizmetlerin, yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında sunum yapılarak bilgiler verildi.

Ev sahipliğini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın yaptığı bilgilendirme toplantısına; Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ve Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Özen, Fikrettin Kocaman ve Osman Ödemiş ve Birim Müdürleri katıldı. Birimler tarafından hazırlanan sunumlarda belediye faaliyet, hizmet ve projeleri anlatıldı. 2014 Yerel Seçimleri ile hizmete başlayan Altıeylül Belediyesi’nin yapmış olduğu projeler ve hizmetler vekillerin büyük beğenisini kazandı. Altıeylül Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak atanmasının ardından Altıeylül Belediye Başkanı olarak göreve gelen Hasan Avcı, Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmet veren Sosyal Yardım Projesi olan Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM’in üzerinde önemle dururken; Plevne mahallesinde ilkinin yapımı başlayan Millet Kıraathanesi, 2. Gündoğan Mahallesinde temeli atılan ikinci ALGEM Binası, Plevne Mahallesinde yapımı başlayan Kapalı Pazar Yeri ve yine Bahçelievler Mahallesi Assuva Park civarında yapılması düşünülen spor kompleksi hakkında bilgiler verdi.