Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“SABRIMIZI TAŞIRMA”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ndeki personel kıyımı üzerinden Başkan Ahmet Akın’ı hedef aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Seçim öncesi hiçbir personeli işten çıkarmayacağının sözünü veren Akın’ı sert bir şekilde uyaran Yüksel, “Siyasi ikbalin, geleceğin ve seçim öncesi birilerine verdiğin sözler uğruna her türlü kirli oyunu çevireceğini zaten biliyoruz ancak rızkının peşinde, evine ekmek götürmek gayesinde olan kardeşlerimize iftiralar atma, sabrımızı taşırma” dedi. MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde yerel seçimler sonrasında iş akdine son verilen personeller üzerinden Başkan Ahmet Akın’ı hedef aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın 31 Mart yerel seçimi öncesinden belediyede çalışan personelleri işten çıkartmayacağına yönelik sözlerine hatırlatan MHP’li Milletvekili Yüksel, “Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yapmış olduğu açıklamada bankamatik çalışanı, disiplinsiz davranışları var gibi bahaneler ile 71 personelin iş akdinin sonlandırıldığını kamuoyuna duyurmuş.  Seçim öncesi belediyeye gidip çalışanlara, ben seçildiğimde hiçbirinizi işten çıkarmayacağım benzeri sözler verip, şu an ise siyasi rant uğruna helal rızkını kazanmaya çalışan kardeşlerimize iftiralar atıp işten çıkartmaktadır” dedi.

“SENİ UYARIYORUZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a personel kıyımını durdurması yönünde sert bir şekilde uyarıda bulunan MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, “Seni uyarıyoruz.  Siyasi ikbalin, geleceğin ve seçim öncesi birilerine verdiğin sözler uğruna her türlü kirli oyunu çevireceğini zaten biliyoruz ancak rızkının peşinde, evine ekmek götürmek gayesinde olan kardeşlerimize iftiralar atma, sabrımızı taşırma. Çalışan kardeşlerimiz ile değil memleketimizin sorunları ile uğraş.”