Hasan Demiraslan’ın istifası sonrası AK Parti İl Başkanlığına atanan Av. Ahmet Sağlam,  İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı. İlk mesajı parti içinde birlik-beraberliği sağlamak olacağını kaydeden Sağlam, “ Siyasette kavgalar, gürültüler anlaşmazlıklar oldu. Mutlaka beklentilerin her zaman karşılanamadığı zamanlar olacak. Bu saatten sonra yapıcı olalım” dedi.

Hasan Demiraslan’ın Altıeylül Belediye Başkan Adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Ahmet Sağlam, düzenlenen devir-teslim töreniyle göreve başladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Sağlam, İl Başkan Vekili Yusuf Ziya Kısaer’le devir-teslim törenini gerçekleştirdi.  AK Parti İl Başkan Vekili Yusuf Ziya Kısaer, İl Başkanı Ahmet Sağlam’a yeni görevinde başarılar diledi. Kısaer, “Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile çok değerli dava arkadaşımız, kardeşimiz, dostumuz Av. Ahmet Sağlam beyefendi il başkanı olarak atanmış durumda. Kendisine verilen bu kutlu görevde başarılar diliyorum. Çok başarılı çalışmalar yapacağından, çok başarılı süreçler geçireceğinden hiç endişemiz yok” dedi.

“DAVA ŞUURUYLA HİZMET

ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanlığı görevinin tebliğ edildiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Balıkesir’deki sorunların ortadan kaldırılması adına kendisine tevdi edilmiş görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını kaydeden Sağlam,  “Balıkesir’de ve ülkemizde karışıklıklar mevcut. Bu olayla alakalı gerekli düzenleme, gerektiğinde ara bulma ve yeniden gönüllüleri bir ve beraberlik noktasında toplama, vatana millete hizmet etme yolunda inşallah rabbimin bize tevdi etmiş olduğu başkanımızın eliyle bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Fakat öncelikle belirtmek lazım ki bizler faniyiz, insanız hepimizin yetkisi sınırlı. Birlik ve beraberlikle oluyor bu işler vatan millet hepimizin. Tek bir amacımız olmalı rabbim tarafından verilen bu kısa ömür içerisinde kendimizi Allah’a sevdirebilmek, bundan sonra ki nesillerimize vatanımızı ve milletimizi en iyi şekilde bırakabilmek adına hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışacağız. Amacımız bu olmalı yoksa bu fani dünyada kimler gelip kimler geçmedi ki. Bu bilinçle bu dava şuuruyla birlik beraberlik içinde vekillerimizle, teşkilatlarımızla, başkanlarımızla inşallah elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)