AK Partili belediyeleri ‘hırsız, şerefsiz’ ilan eden Suat Par, sosyal medyadan seviyesizce saldırmaya devam ediyor. ‘Şeffaf biriyim çamur bana yapışmaz’ diyen MHP İl Başkanı Par’a net bir çağrımız var:Madem şeffafsın, dürüstsün, herkes sana kumpas kuruyor(!) MHP il başkanlığı koltuğu sayesinde AK Partili belediyeden aldığın Şehitler Parkı’ndaki kafeyi geri ver. Siyasi nüfuz sayesinde avantadan çay bahçesi kapmak yiğit adama yakışır mı? Hadi bakalım bekliyoruz!

ONU ELEŞTİREN HERKES YA KÖPEK YA ÇAPSIZ

AK Partili belediyelere hakarete varan bir üslupla saldıran MHP İl Başkanı Suat Par, sosyal medyadan seviyesiz paylaşımlarına devam ediyor. Par’a göre kendisini eleştiren herkes ona kumpas kuruyor ve üzerinden pirim yapmaya çalışıyor, herkes şerefsiz, herkes köpek, herkes çapsız…

MHP İL BAŞKANINA BU ÜSLUP YAKIŞMIYOR

Par’ın kendisi ise şeffaflık ve dürüstlük timsali. Suat Par’ın kendisini bu kadar önemsemesi bir yana, bu tarz bir üslup ülkücü hareketin Balıkesir’deki temsilcisine yani bir il başkanına yakışmıyor. Dürüstlük, şeffaflık megolomanlık ile değil, sorulan sorulara açık ve net cevap vermekle olur.

Sayın Par, hadi şu sorulara cevap verin de alem şeffaf başkan görsün!

  • Sayın Par; MHP İl Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ‘Hırsız ve şerefsiz’ ilan ettiğiniz AK Partili bir belediyeden şahsınıza çay bahçesi kapattınız mı, kapatmadınız mı?

  • AK Partili belediyelerden ve AK Partili-lerden ‘İftar yapacağız, organizasyon yapacağız’ diyerek defalarca para aldınız mı almadınız mı?

  • Partinizin elektriğini, suyunu bile AK Parti’ye ödettiniz mi ödetmediniz mi?