Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

SENİN AŞKIN BALONDU SÖNDÜ

74 yıl sonra Balıkesir’i kazanan partinin genel başkanı işte böyle coşkuyla(!) karşılandı

74 yıl sonra Balıkesir’i

Balıkesir’in, Ahmet Akın’a ve CHP’ye açtığı kredi günden güne tükeniyor. Günlerce duyuru yaptılar, belediye personeline katılım talimatı verdiler ama koskoca CHP Genel Başkanı, Mekik Sokak’ta 250 kişiye konuştu. Zaten o sokaktan dakikada bu kadar insan geçiyor!

KENDİLERİ ÇALDI, KENDİLERİ OYNADI

74 yıl sonra yerel seçimlerde Balıkesir’de fırtına gibi esen, Büyükşehir’i ve 20 ilçe belediyesinin 15’ini kazanan CHP’nin belediyecilik balonu, 3 buçuk ayda söndü. Dün Balıkesir’e gelen ve Mekik Sokak’ta miting yapmayı tercih eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i, sadece 250 kişi dinledi. Mitingde yanına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ve milletvekillerini de alıp gövde gösterisi yapmak isteyen Özel, hayal kırıklığı yaşadı.

AKIN’IN ÖPÜCÜK-GÜLÜCÜK KREDİSİ TÜKENİYOR

Yerel seçimlerden önce verdikleri hiçbir vaadi tutamayan CHP’li belediyeler, başta iş dünyası olmak üzere toplumun dinamik kesimi üzerinde hayal kırıklığı yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın tek icraatı ise, sosyal organizas- yonlarda popstar gibi gezip gülücükler saçmaktan ibaret. Ama dünkü fotoğraf gösteriyor ki öpücüğün-gülücüğün kredisi 3 buçuk ay bile sürmüyor. Bakalım 5 yıl nasıl geçecek göreceğiz.