SERKAN SARI GENEL MERKEZE REST ÇEKTİ: “GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”
“İMKAN SAĞLANIRSA ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ, SAĞLANMAZSA BİZ YOKUZ”

İL BİNASINDA TOPLANAN PARTİLİLERE SESLENDİ

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, İYİ Parti Adaylığının desteklenme kararının ardından parti binasına gelerek karara itiraz eden partililerle görüştü. İl Başkanlığı binası önünde toplanan CHP’lilere seslenen Serkan Sarı Balıkesir’de kendi adayları Ahmet Akın’ın desteklenmesinde ısrarcı olacaklarını kaydetti. Geri adım atmayacaklarını aksi takdirde yönetim olarak istifaya dahi hazır olduklarını ifade eden CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı şöyle konuştu;

“Geri adım atmayacağız. Bu konuda hepiniz müsterih olabilirsiniz. Ben bu yolda tek başıma da olsa yürümeye hazırım. Bu mücadeleyi tek başıma da olsa vermeye hazırım., Hiçbir zaman geri adım atmadım CHP’yi Balıkesir’de bir adım olsun geri adım attırmaya niyetim yok. Böyle bir sorumluluğum da yok. Benim sorumluluğum bu partiyi en iyi şekilde temsil etmek. Sizlerin huzurunda söz veriyorum bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugün görüşmelerimiz devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezdinde yönetim kurulu adına bunları söylüyorum,  İl Başkanı olarak bizim Balıkesir’de verilecek hesabımız yok. Biz Balıkesir’in her bir köşesinde CHP olarak iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Eğer bu imkan sağlanırsa çalışmalarımıza devam edeceğiz Sağlanmaz ise de biz yokuz arkadaşlar. Bugün bizlerden resmi bir açıklama yapılıncaya kadar sizlerden sakin olmanızı istiyorum. Emin olun bu mücadelenin öncüsü olacağım önümüzde yanınızda arkanızda omuz omuza bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Şu anda sizleri sakin olmaya davet ediyorum, bana güvenmenizi istiyorum. Gerekeni hep birlikte yapacağımızı söylüyorum. Sizin üzüntünüzün 1/, 2/ katını ben içimde yüreğimde yaşıyorum. Bugün Balıkesir’i biz  hep birlikte yeniden kazanacağız. Merak etmeyin, bitmedi daha bu mücadele. Hiç kimse yılmasın ve eğilmesin.

Partililer Serkan Sarı’nın açıklamalarına alkışlarla destek vererek, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam” şeklinde slogan attılar. CHP’deki gergin bekleyiş devam ediyor.