Attı-tuttu, ülkücülere hakaret etti, ‘Alçak dağları ben yarattım’ edasında caka sattı, Cumhur İttifakı’na çelme takmaya çalıştı, ‘İttifakın Büyükşehir adayı MHP’den olacak, ben belirleyeceğim’ diye kendini pazarladı. Sonunda MHP, Suat Par’ı kapının önüne koydu

PARTİ YÖNETİCİLERİNE HAKARET

MHP İl Başkanlığı yaptığı dönemde Cumhur İttifakı’na zarar verecek açıklama ve davranışlarıyla gündeme gelen Suat Par, parti üst yöneticilerine karşı gerçeğe aykırı beyanları ve Cumhur İttifakı’na yönelik zarar verici davranışlarından dolayı sevk edildiği MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı tarafından partiden ihraç edildi. Kurul ihraç sebeplerini 7 maddede özetledi.

MHP’Yİ BALIKESİR’DE BİTİRDİ

İl başkanlığı yaptığı dönem boyunca hem partisi MHP’ye hem de Cumhur İttifakı’na zarar veren her türlü eylemin içinde olan Suat Par, MHP’yi 24 Haziran’da % 7.5’e kadar düşürdü. Par’ın, partinin önde gelen isimlerine hakaret etmesi, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı’na uyuşturucu sattığı iftirasını atması bardağı taşırdı. Suat Par ağır ithamlarla MHP’den atıldı.

MHP’nin parasıyla kendi dükkan kirasını ödemiş!
Par’ın, MHP’den ihraç sebeplerinden birisi de MHP Genel Merkezi’nden gelen seçim ödeneğini kendi özel iş yerinin kirasını ödemek için kullanması. Ülkücü camia şaşkın ve öfkeli

Sosyal medyada delikanlılık, şeref ve onurla ilgili attımı mangalda kül bırakmayan eski MHP’li Suat Par’ın, MHP Genel Merkezi’nden gelen seçim ödeneğini kendi iş yerinin kirasını ödemek için kullandığı ortaya çıktı. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, parti tüzüğünün 78/4-B,D,H ve İ maddelerine aykırı davrandığı gerekçesiyle Suat Par’ı MHP üyeliğinden çıkardı.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)