Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Balıkesir’de Metin Kuter’in başkanlığında yeniden örgütlendi.

Bir süre önce Korhan Yakut’tan görevi devralan Metin Kuter’in il yönetiminde Şeref Yaman , Mehtap Nur İndibi, Coşkun Yaman, Sadık Vatan, Nesrin Altınel, Nuri Bal ve Feriha Eren yer aldı. Yeni yönetim ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre Şeref Yaman, örgütlenme ve gönüllü kazanımı, Mehtap Nur İndibi eğitim, Coşkun Yaman iletişim, Sadık Vatan savunuculuk, Nesrin Altınel ağaçlandırma, Nuri Bal kaynak geliştirme, Feriha Eren mezun TEMA sorumlusu oldu. 11 Eylül 1992 tarihinde kurulan TEMA’nın erozyon ile mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkların korunmasını temel amaç edindiğini belirten İl Temsilcisi Metin Kuter, “TEMA yıllardır tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de örnek çalışmalara imza attı. Bugüne dek vakfımızda  görev alan tüm temsilcilerimize, yöneticilerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Biz bayrağı bir adım daha ileriye taşımayı ve vakfımızı tüm il çapında örgütlemeyi amaçlıyoruz” dedi.

KARESİ DE YENİDEN ÖRGÜTLENDİ

TEMA Karesi ilçesinde de Mustafa Gündoğmuş başkanlığında yeniden örgütlenmesini gerçekleştirdi. Karesi’de Seyfi Topaç, örgütlenme ve gönüllü kazanımı,  Nihal Varlık eğitim, Esin Yaman ve Şehnaz Özcan kaynak geliştirme, iletişim ve sosyal medya, Ferhat Guter ve Jale Guter ise savunuculuk ve ağaçlandırma sorumluluğunu üstlendi.