AK Parti, FETÖ’den yargılanan Mesut Baytekin yüzünden Balıkesir’de zor günler geçiriyor. Üstelik teşkilatlarda bir saatli bomba daha var; adı da Ayhan Atahan! Adam senelerce FETÖ’nün organizasyonlarına sponsor oldu, FETÖ’nün ekibiyle birlikte Cezayir’e gidip iş bağlantısı yaptı. Beraber geziye çıktığı isimler şimdi cezaevinde, o ise hala AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı…

SIRADAN VATANDAŞ OLSA OCAĞI SÖNER
Bank Asya’nın önünden geçen, cemaatin(!) kahvaltılı sohbetine katılan, çocuğunu 6 ay okuluna-dershanesine gönderen; esnafın, memurun, işçinin ocağı sönüyor. Ya açığa alınıyor, ya da hapse düşüyor. Ama köküne kadar FETÖ’ye bulaşmış; ticaretini ve finansörlüğünü yapanlar göğsünü gere gere AK Parti’de siyaset yapıyor.

TESTİ KIRILMADAN YİNE UYARIYORUZ!
Mesut Baytekin’in ne olduğu göreve gelmeden belli değil miydi? Bu memleketin MİT’i, istihbaratı yok muydu? Göreve geldiği ilk gün manşetten uyardık, dinlenilmedi sonunda rezillik çıktı. Şimdi testi kırılmadan yine uyarıyoruz. AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan’ın geçmişi bu!

Milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Önümüzde yerel seçim var. Teşkilatlar sahaya inecek, köy köy dolaşıp vatandaştan oy isteyecek. AK Parti’nin Karesi İlçe Başkanı FETÖ’den gözaltına alınmış ve istifa ettirilmiş, Altıeylül İlçe Başkanı FETÖ’nün organizasyonlarına sponsor olmuş, FETÖ’cülerle birlikte Cezayir’de iş kovalamış, yüklü miktarda ‘Ferforce ısı bağlantısı’ yapmış. Fuarlarda, gezilerde boy göstermiş. Peki siz bu adamlarla vatandaşın karşısına çıkıp onlardan nasıl oy isteyeceksiniz? İnsanlar kahvelerde size ‘Sizin ilçe başkanlarınızın iş tuttuğu TUSKON’cular, Cumhurbaşkanımızı alenen tehdit etti. FETÖ, 15 Temmuz’da 248 vatandaşımızı şehit etti’demeyecek mi? Peki onlara ne cevap vereceksiniz?

AK Parti’yi seçimden önce bu defolu adamlardan kurtarın!