Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TOPALOĞLU EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Balıkesir Barosu’nun üç adayın yarıştığı Olağan Genel Kurulu’nda zaferle ayrılıp Baro Başkanı olan Av. Hakan Topaloğlu, seçim sürecinde kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

Balıkesir Barosu’nun üç adayın

Baro seçimi sürecinde kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Balıkesir Baro Başkanı Av. Hakan Topaloğlu, Meslekte 25 yılımı bitirdiğim bu yıl, baromuzun yönetimine aday olma kararı verirken bu yolda asla yalnız yürünmeyeceği bilinci ile mesleğimize ve baromuza emek veren kardeşlerim Avukat Murat Somuncuoğlu, Avukat Menderes Mete ve Avukat Elif Ezgi Alp ile bu yolculuğun kararını aldım. Fakülte arkadaşım Avukat Ziya Özsoy, Balıkesir Barosu’nda ve meslekte emeği çok olan Avukat Mustafa Okay Atalay ve ablam Avukat Dilek Özkayıhan ile yolculuğun ilk adımlarını birlikte yürüdük. Yolumuzda destek ve ses olmak adına meslektaşlarım abilerim Avukat Yusuf Kara ve Avukat Süleyman Adnan Koylan ve kardeşim Avukat Ali Kayış ile mesleğimize sahip çıkma yolculuğumuzu sürdürdük. Genç meslektaşım Avukat Berkan Kaya, yolculuğumuzun görselleri için emek vermek için yanımızda oldu. Yolculuğumuzu genç kardeşlerimiz ile sürdürme kararımıza destek veren kardeşlerimiz Avukat Utku Doğan Dobruca, Avukat Hale Özmen, Avukat Özlem Paşaoğlu, Avukat Didem Akbey Erdidal, Avukat Semih Demir, Avukat Burak Oran, Avukat Murat Özyılmaz, Avukat Berna Ayhan, Avukat Eda Çalhan, Avukat Neslihan İpek Eren, Avukat İsmet Enes Sevinç, yolculuğumuzda bizlere katılıp gücümüze ve mesleğimize sahip çıktılar. Her gün yaptığımız simitçi toplantılarında yolumuzun zorluğunu ve mesleğimize sahip çıkmanın yükünü konuştuk, tartıştık ve neler yapmamız gerektiğini ortaya koymaya çalıştık.” Mesleğimize sahip çıktık, çıkacağız.” cümlesini meslektaşlarımız ile paylaştık ve sesimizi duyurmak, mesleğimize sahip çıkmanın asıl görevimiz olduğunu anlatmak istedik.”

“MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Mesleklerine sahip çıkmak adına çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Topaloğlu, “ Yolculuğumuzda bizimle olan yol arkadaşlarım meslektaşlarıma, seçimde bizleri destekleyen meslektaşlarımıza, seçimde bizi desteklemeyip eleştirilerini seçim öncesinde ve seçim sırasında sandıkta ifade eden ve her adımda önce kendimizi sorgulama fırsatı sunan meslektaşlarımıza, derdimizin mesleğe sahip çıkmak olduğunu anlattığımız meslektaşlarımıza, baromuzun yönetimi için bizleri işaret eden meslektaşlarımıza, her adımda bize destek olan yurttaşlarımıza minnettarız ve minnet borcumuzu yine mesleğimiz için çalışarak, mesleğimize sahip çıkarak ödeyeceğiz. Vaad değil yapacaklarımızı söylüyoruz: mesleğimize sahip çıktık, çıkacağız!”