Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

VALİ YARDIMCISINA BÜYÜK AYIP

Ahmet Akın’ın ana kraliçesi Özel Kalem Müdürü Hülya Cebeci, devleti temsil eden vali yardımcısını, iki kez randevu almasına rağmen Başkan Akın’la görüştürmeyip makamın kapısından geri gönderdi!

Ahmet Akın’ın ana kraliçesi

Hülya Hanım; yüzde 450 zamlı ballı huzur hakkını alıyorsun, oğlanı Özel Kalem’den istisnai memur yapıyorsun anladık, bari işini doğru düzgün yap. Devleti temsil eden bir vali yardımcısını iki kez makamın kapısından döndürmek protokol skandalıdır!

Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Özel Kalem Müdürü Hülya Cebeci aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan randevu alıyor. Gününde ve saatinde 6. kata gidiyor ama Ahmet Akın ortada yok. Akın’la görüşemeden Valiliğe geri dönüyor. Birkaç gün sonra yine Hülya Hanım aracılığıyla randevu alıp tekrar 6. kata geliyor. Fakat randevu saatinde Ahmet Akın yine binada değil. Bunun üzerine Vali Yardımcısı Demiröz, Ahmet Akın’ı cepten arayıp “Bir daha o belediyeye gelmem. Bu nasıl iş” diye çıkışıyor. Vali Yardımcısının haklı sitemi sonrası çok sinirlenen Başkan Akın, randevuların sorumlusu Özel Kalem Müdürü Hülya Cebeci’yi arıyor, Cebeci topu Yücel Yılmaz döneminde katta çalışan ve gönderilen personele atıp işin içinden sıyrılmaya çalışıyor

BÜYÜKŞEHİR’DEKİ DAĞINIKLIĞIN RESMİ…

Vali Yardımcısı İrfan Demiröz’ün, Büyükşehir’in Özel Kalem Müdürü Hülya Cebeci’yle yaşadığı bu olay Büyükşehir’in içinde bulunduğu boşluğu, dağınıklığı ve iş bilmezliği gözler önüne seriyor. Düşünsenize; devleti temsil eden bir Vali Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan iki kez randevu almasına rağmen görüşmeyi başaramıyor. Varın sıradan vatandaşı siz düşünün…

NAM-I DİĞER HÜLYA SULTAN

Hülya Hanım, Özel Kalem Müdürlüğü görevine gelir gelmez önce Basın Daire Başkanlığı’nı da kendine bağladı, böylece maaşını yükseltti. Sonra % 450 zamlı ballı huzur hakkıyla aylığını 200 bin TL seviyesine getirdi. Şimdi oğlunu memur yapmaya çalışıyor. Bu kadar ‘Allengirli’ iş arasında belli ki Vali Yardımcısı’nı unutmuş!