Vali Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Vali Yazıcı, AA foto muhabirlerince çekilen ve “Yılın Fotoğrafları” kapsamında oylamaya sunulan kareleri tek tek inceledi, fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Vali Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak, haber ve yaşam kategorilerindeki favori fotoğraflarını seçti. Yazıcı, bilgisayarın başına geçerek tercih ettiği fotoğraflara bizzat oy verdi.

HAZIRLIK VE UYARI CUMASI
Vali Yazıcı, “Haber” kategorisinde All Jadallah’ın çektiği İsrail sınırında toplanan Filistinlilerin “Hazırlık ve Uyarı Cuması” adı altındaki gösteride engelli bir Filistinlinin yer aldığı “Direnişe ‘Engel’ Yok” başlıklı fotoğrafa oy verdi. Vali Yazıcı, “Yaşam” kategorisinde tercihini Soner Kılınç’ın “Göktaşı Yağmuru” adlı karesinden yana kullandı.

Özellikle Filistin olmak üzere dünyanın birçok noktasından çekilen her fotoğrafın anlamlı ve etkileyici olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, özveriyle çalışan, dünyanın dört bir yanında haber, fotoğraf ve görüntü üreten AA çalışanlarını kutladı, işlerinde başarılar diledi.

GERÇEK HAYAT HİKÂYELERİ VAR
AA’nın, her dönemde güvenilir bir haber kaynağı olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, “Bu özel fotoğraflarda hüzün ve duygu yansıması yoğun bir şekilde karşımıza çıkıyor. Fotoğraflar içerisinde yüreğimizi burkan, bizi hüzünlendiren gerçek hayat hikâyeleri var.” diye konuştu.