AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, üniversite öğrencileriyle kampus otobüsünde bir araya geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Balıkesir’de üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerle kampus otobüsünde bir araya gelen Milletvekili Aydemir öğrencilere, 16 yıl ders verdiği Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Üniversiteli gençlerle sıcacık sohbet gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, “Öğrenciler bizim, milletimizin ve ülkemizin geleceği. Burada sadece Balıkesirli öğrenciler değil, memleketin dört bir yanından okumak için gelen öğrenciler var. Onlar belki ailelerinden uzaktalar ama bizler onların buradaki aileleri olacağız. Öğrencilerin sorunları, bizim sorunlarımız onların çözümü için elimizden geleni yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Geleceğimizin mimarları öğrencilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız diyen Milletvekili Aydemir, “Hepsi bu ülke için, bu millet için çalışacak ve ülkemizi daha ileriye götürecek. Benim gençlere olan güvenim tam. Onlarla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Umarım tecrübelerimi kendilerine aktarabilmişimdir. Benim kapım her zaman kendilerine açık. Bir sıkıntıları olduğunda yardıma hazırım.” şeklinde ifade etti.

SIRA DIŞI BULUŞMA

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getiren öğrenciler, “Sayın milletvekilimiz 16 yıl ders verdiği Balıkesir Üniversitesi hakkında bize bilgiler verdi. Okumak için geldiğimiz üniversitemizi bir de Sayın Milletvekilimiz Mutlu Aydemir’den dinlemek bizlere gurur verdi. Sayın Milletvekilimiz Aydemir, sıcacık sohbeti ve samimiyetiyle aile sıcaklığını bizlere hissettirdi. Hepimizi tek tek dinledi ve sorunlarımızla ilgilendi.” dediler. Milletvekili Aydemir’in tecrübelerinden faydalandıklarını belirten öğrenciler, “Ayrıca belki de ülkemizde ilk defa bir milletvekili öğrencilerle kampus otobüsünde bir araya geldi. Alışılmışın dışındaki bu buluşmaya imza atan Sayın Milletvekilimiz Aydemir’e sonsuz teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.