Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

YAZIKLAR OLSUN!

İki CHP’li belediye başkanı, iki dev skandal! 8 yaşındaki bir çocuk, yüzü paramparça… Belediye başkanını eleştirme gafletinde(!) bulunan bir öğretmen, dayaktan komalık edilmiş! Bu başkanları bu koltuklara oturtan da sırıta sırıta seçim çalışmasında!

İki CHP’li belediye başkanı,

Tosun’un köpeği çocuğu parçaladı

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a ait olduğu
iddia edilen köpek, 8 yaşındaki B.P.’ye saldırıp yüzünü parçaladı. Çevredekiler son anda yetişip çocuğu ölümden kurtardı…

TOSUN’UN KÖPEĞİ ÖLDÜRÜYORDU

Biz bu adamın rezilliklerini yazmaktan bıktık, ama onun hergün yeni bir vukuatı ortaya çıkıyor. Tolga Tosun’un köpeği, 4 ve 8 yaşlarındaki 2 çocuğa saldırdı, 8 yaşındaki B.P.’nin yüzüne 20 dikiş atıldı. Zavallı çocuk hayat boyu bu izlerle yaşayacak…

Karışık’ın damadı öğretmen dövdü!

Sosyal medyada CHP’li Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı eleştiren öğretmen Niyazi Önal, Karışık’ın damadının gazabına uğradı. Öğretmeni copla dövüp hastanelik ettiler!

ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK

Sosyal medyada CHP’li Erdek Belediyesi’ni ve Başkan Karışık’ı eleştiren öğretmen Niyazi Önal’a, taşınması ve kullanılması yasak olan teleskobik copla saldıran başkanın damadı Murat Çetin, ve arkadaşı Önal’ı öldüresiyle dövdü. Çetin adli kontrolle serbest bırakıldı!