Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Rona Yırcalı, hükümetin enflasyon ile topyekûn mücadele çağrısına tam destek verdiklerini bildirdi.

YIRCALI: “İZMİR’DEKİ BALYEM-TİRE YEM FABRİKASI YATIRIMIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Rona Yırcalı, bir Yırcalı Holding kuruluşu olan Balıkesir Yem Sanayi Ticaret A.Ş. (BALYEM) adına bir basın açıklaması yayınladı. BALYEM olarak yarım yüzyıldan bu yana Türkiye’de hayvancılığın hizmetinde olduklarını anımsatan Rona Yırcalı, hükümetin çağrısı üzerine BALYEM’in gereken indirimleri ürünlere yansıttığını ayrıca başlanan yatırımların da durmaksızın sürdürdüğünü açıkladı. Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Rona Yırcalı şunları söyledi;
“Yarım asırdır Türkiye hayvancılığının hizmetinde bir kuruluş olarak ekonomi yönetimimizin başlattığı ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kampanyasını biz de BALYEM ailesi olarak destekliyoruz. Bu anlamda gereken indirimleri ürünlerimize yansıtmaya başladık. Yırcalı Holding olarak, yatırımı ve üretmeyi milletine hizmet gören anlayışla içinden geçmekte bu zor günlerde dahi İzmir’de yapımı devam eden BALYEM – TİRE yem fabrikası yatırımımıza duraksamadan devam ediyoruz. BALYEM olarak her zaman ülkemizin ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”
Ünlü işadamı Rona Yırcalı’nın ekonomiye destek açıklaması takdirle karşılandı.