Balıkesir Büyükşehir Adayı Yücel Yılmaz ilçe ziyaretlerine Edremit ile devam ediyor. Yılmaz, beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam ile gittiği Edremit’te coşku içerisinde sevgi gösterileriyle karşılandı.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
AK Parti İl Teşkilatının seçim startını vermesinin ardından ilk iş olarak ilçe ziyaretlerine çıkan İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın ikinci durağı Edremit oldu. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yılmaz ve Sağlam, partililerle bir araya geldi. Girişte davul, zurna çalınan parti teşkilatının önünde Edremitspor taraftarları Genç Edrolular Başkan Yılmaz’a ve Sağlam’a yeşil beyazlı taraftar kaşkol taktılar. AK Partili hanımlar ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz ve İl Başkanı Sağlam’ı çiçeklerle karşıladı. Edremit’teki coşku ve sevgi selinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yücel Yılmaz, “Bugün, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığımızdayız. İl Başkanımız Ahmet Sağlam ve Edremit İlçe Teşkilatımızdaki dava arkadaşlarımızla bir araya geldik.  Genç  Edrolulara ve Edremitli hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim” dedi.

HEDEF GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam, hedeflerinin ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu belirtti.  Sağlam, “Gönül Belediyeciliği için gönüllere girmek üzere çıktığımız yolda bugün rotamız Edremit. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz ile birlikte Edremit İlçe Başkanı Hakan Duman ve Edremit İlçe Teşkilatımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)