Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu son zamanlarda yapılan algı operasyonlarının amacının belli olduğunu belirterek 31 Mart’ta ben aday değilim, büyükşehir belediye başkan adayımız Yücel Yılmaz’dır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Savaştepe’ye bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Zekai Kafaoğlu ” Hedefimiz 31 Mart’ta büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerini kazanmak. Bizde darılmak, gücenmek yok. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta ben aday değilim, büyükşehir belediye başkan adayımız Yücel Yılmaz’dır. Biz Yücel Yılmaz’ın yanında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

KİMSEYE BURADAN EKMEK ÇIKMAZ

Son zamanlarda yaşanan iftiralar ve komplolarla ilgili konuşan Zekai Kafaoğlu “Cumhurbaşkanımızın belirlediği aday Yücel Yılmaz’dır. Kimseye buradan ekmek çıkmaz. Biz 31 Mart’a kadar elimizden geldiğince çalışacağız savaşacağız. Hep beraber el ele gönül gönüle çalışacağız. Biz bütün teşkilatlarım ile bir bütünüz. 5 Millietvekilimiz ve belirlenecek adaylar ile beraber gayret sarfederek AK Parti’li belediyelerin devam etmesi ve AK Parti’li belediye olmayan yerleri de alabilmek için gece gündüz çalışacağız ” dedi.