Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“ADAY ÇIKARTACAĞIZ”

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Durmaz, 31 Mart yerel seçimlerine dair ve siyasi kulislerdeki CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ı destekledikleri yönündeki iddialara dair SEMBOL Medya’ya konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı

Yerel seçimlere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birlikte grup oluşturdukları Gelecek Partisi’yle birlikte ortak karar alarak gireceklerini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Durmaz, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ı destekleri yönünde ortaya atılan iddialara da yanıt verdi.  31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’in 20 ilçesinde ve büyükşehir belediyesine aday çıkartmak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Durmaz, “Yerel seçimlerde ittifak ya da iş birliği adıyla yapılacak hamleleri Gelecek Partisi İl Başkanımızla birlikte yapacağımız toplantıda değerlendireceğiz. Şu an için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birlikte grup oluşturduğumuz Gelecek Partisi’yle bir iş birliğimiz var. Onun dışında hiçbir parti ya da adayla iş birliğimiz yok. Balıkesir’in 20 ilçesinde ve büyükşehir belediyesine aday çıkartacağız. Şu an için 14 ilçe belediye başkan adayımızı belirledik. 3 Şubat’ta Ankara’da Türkiye genelindeki tüm belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız. Biz de 3 Şubat’a kadar tüm başkan adaylarımızı belirlemeye gayret edeceğiz. Sadece ilçeler değil büyükşehir belediyesine de aday çıkartacağız” dedi.

 

“BİZ BİNAYI BOŞALTIYORUZ”

 

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın dev seçim pankartının Saadet Partisi binasına asılmasıyla ilgili duruma da açıklık getiren Abdülkadir Durmaz, “Biz şu anda parti binamızın yerini değiştiriyoruz. Bundan dolayı orasıyla ilgili bir çalışmamız olmadı” dedi.

 

 

MEKKE’NİN FETHİ

PROGRAMI YORUMU

 

Öte yandan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Milletvekili Serkan Sarı ile birlikte 31 Aralık’ta Saadet Partisi tarafından gerçekleştirilen Mekke’nin Fethi programına katılması üzerinden ortaya atılan iddialara da karşılık veren Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Durmaz, “O programa sadece CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın değil Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Birol Şahin de katıldı. Keşke Yücel Yılmaz da katılsaydı da onu da misafir etseydik. Ayrıca Mekke’nin Fethi etkinliğimize CHP sadece bu yıl değil geçtiğimiz yıllarda da katılım sağladı. AK Partili isimlerde katıldı. İsmail Ok, belediye başkanıyken birçok kez etkinliğimize geldi. Bu konu üzerinden siyasi pazarlık yapıldığı iddiası doğru değil” dedi.