Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“ALLAH ISLAH ETSİN!”

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez’e adaylığını geri çekmesi yönünde çağrıda bulunan eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Özlem Ural’a sert çıktı. Ural’ın partiyi parçalamak için görevlendirilmiş biri olarak gördüğünü ifade eden Yörük, “İYİ Parti’de il başkanlığı yaptığı dönemde partiyi parçalamış, teşkilatları birbirlerine düşman etmişti. Kendisini İYİ Parti’yi parçalamak için görevlendirilmiş biri olarak görüyorum. İl kongresi sonrasında Özlem Ural’ın bize bıraktığı bu parçalanmış yapıyı düzeltmem bir yılımı aldı. Allah kendisini ıslah etsin. Gittikleri yerde mutlu olsunlar. Bize uzak olsunlar.”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, kısa sürede önce partiden istifa edip, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez’e adaylıktan çekilmesi yönünde çağrıda bulunan eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Özlem Ural’ın basın açıklamasında sarf ettiği sözlere sert şekilde karşılık verdi.   İYİ Parti’de Altıeylül İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı ve milletvekili adaylığı gibi önemli görevlerde bulunan Özlem Ural’ın partinin seçimlere müstakil ve özü başına girme kararını eleştirdiğini ifade eden İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “İki buçuk yıl il başkanlığı makamını işgal etmiş, geçen yıl ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilmiş bir kişinin Genel Merkezin aldığı kararın dışında açıklama yapması tam anlamıyla aymazlıktır. İYİ Parti’de il başkanlığı yaptığı dönemde partiyi parçalamış, teşkilatları birbirlerine düşman etmişti. Kendisini İYİ Parti’yi parçalamak için görevlendirilmiş biri olarak görüyorum. İl kongresi sonrasında Özlem Ural’ın bize bıraktığı bu parçalanmış yapıyı düzeltmem bir yılımı aldı. Allah kendisini ıslah etsin. Gittikleri yerde mutlu olsunlar. Bize uzak olsunlar. Yeteri kadar partiye zarar verdiler. Kendisine tavsiyem fazla demli çay içmemesidir” dedi.

 

ALGI YAPMAK İÇİN ESKİ PAYLAŞIMI

YENİYMİŞ GİBİ PAYLAŞTI

 

Özlem Ural’ın sosyal medya hesabından Balya İlçe Başkanı Nuri Çoban’ın 2019 yılında yaptığı paylaşımı yeniymiş gibi paylaşarak algı yarattığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Eski il başkanının ve yandaşlarının partimiz adına yapmaya çalıştığı algı gerçeği yansıtmıyor. Balya ilçe Başkanımız Nuri Çoban’ın 2019 seçim zamanında anılarındaki paylaşımı arşivlerinden çıkartılarak, utanmadan, sıkılmadan ve ilçe başkanımızdan teyit alınmadan yeniymiş gibi, eski aidiyet duygundan yoksun ve tanıdığı herkesi de İYİ Parti sayesinde tanımış olan, maalesef İl Başkanlığı Makamını iki buçuk sene işgal etmiş zât ve kişiliği oturmamış, adamın adamı olan zevat takımı tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlanmıştır. Hiçbir ilçemizde ittifak veya iş birliği yoktur. Kendisini özlemeyeceğiz. Gittikleri yerde mutlu olsunlar” dedi.

 

EN İYİ ADAY BİZİM ADAYIMIZ!

Balıkesir’de İYİ Parti’nin adaylarına yoğun bir ilginin olduğunu kaydeden İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Turhan Çömez olmak üzere tüm ilçelerde iddialı adaylarla sahadayız. Bizim adayımız Balıkesir için en iyi adaydır. Turhan Çömez siyasi birikimiyle, donanımıyla, nezaketiyle şu andaki adaylar arasında en iyisidir. Kendisine sadece İYİ Partililer değil diğer siyasi partilerin mensuplarının da ilgisi var.  Toplumun tamamını kucaklıyor.  Ben kendileri aday olmasaydı Yücel Yılmaz ve Ahmet Akın’ın da Turhan Çömez’e oy vereceğini düşünüyorum. Sahadan aldığımız enerjiyle son güne kadar vatandaşlarımıza dokunmaya, onlara iyi belediyecilik döneminde yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz” dedi.