Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Özkan Güven “Zafer, Zafer Benim Diyenlerindir!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin simgesi olan bu büyük zaferin önemine vurgu yaptı. Güven, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

“Bizler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz. Sultan Alparslan, 953 yıl önce kazanılan Malazgirt Zaferi ile bizlere Anadolu’yu yurt yaptı. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk de 102 yıl önce Büyük Taarruz ile Anadolu’nun ilelebet Türk yurdu olacağını tüm dünyaya ilan etti.

Kurtuluş Savaşı ve Türk Devrimi, emperyalizme ve yerli işbirlikçi hainlere karşı bir başkaldırış, akıl ve bilimin yaşama egemen kılınmasıydı. 30 Ağustos Zaferi ise bu bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı zaferdir.

Ne yazık ki, emperyalistler ve karşı devrimci içimizdeki hainler, bu aydınlanma devrimi ve esaretten kurtulmamızı hiçbir zaman içlerine sindiremedi. Yüz yıl önce yenilmedik, yüz bin yıl geçse de yenilmeyeceğiz! Ulu Önder’in bize bıraktığı 100 yıllık miras olan devrimlerimiz, bugün de akıl ve bilimle bize yol gösteriyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Zafer, zafer benim diyenlerindir.’

Aydınlık bir geleceğe yakılan bu meşale, 100 yıldır yanmaya devam ediyor. ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.’ diyen yurtseverlerimizi selamlıyorum.

Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Özgürlük ve bağımsızlık davamız için mücadele eden, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve eşsiz kahramanlarımızı hürmetle anıyor, önlerinde saygıyla eğiliyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz çağdaş ve laik Cumhuriyetimizi koruyarak, gelecek nesillere aktardığımız Büyük Zaferimizin 102. yıl dönümü kutlu olsun.”